Vista

Het producten assortiment van Vistapaint B.V. bezit heel veel specialiteiten waaronder bijv. isolerende verf (muurverf), specialistische muurverven, chloorruber zwembadverf, 2-K zwembadcoating, hitte bestendige verf, goudlak, effectlakken, blanke vernissen, lakken, 2-komponenten polyurethaan verven etc. Op watergedragen gebied heeft Vista bijna altijd een oplossing.

Daarnaast behoren de parket-, en meubelbeschermingslakken ook tot het Vista assortiment. Onder de merknaam Südwest vallen hoogwaardige primers. 

Vistapaint staat bekend om haar kwalitatief hoogwaardige producten. Maar dat is niet alles; Vista beoordeelt investeringen in onze producten op basis van de impact die zij hebben op:

  • People
  • Planet
  • Profit

Vista streeft er continu naar om het milieu, nu en in de toekomst, zo min mogelijk te belasten. Hierbij verliest Vista de kwaliteit van onze producten zeker niet uit het oog. De winst die Vista maakt kunnen zij dan weer verder investeren in een duurzame wereld en een bedrijf dat klaar is voor de toekomst.

Vistapaint heeft de ambitie om in 2030 een zo groot mogelijk gedeelte van haar assortiment gebaseerd te hebben op hernieuwbare grondstoffen. Een van onze doelen is om de biobased coatings en verven de aankomende jaren verder uit te breiden. Biobased betekent dat de  producten gemaakt zijn van plantaardige grondstoffen die terug kunnen groeien binnen de levensduur van het product.

Naast duurzame producten, streeft Vista ook naar een zo duurzaam mogelijke verpakking. Kunststof emmers worden, indien mogelijk, vervangen door verfemmers die gemaakt zijn van > 98% Post Consumer Recyclaat. Dit is kunststof die door de consument is gebruikt en gerecycled. Zo heeft Vistapaint eind 2020 als eerste in Nederland een hoogwaardige kleurloze onzichtbare biobased Parketlak en Meubellak geïntroduceerd verpakt in een PCR emmer.

VISIE

De nummer 1 leverancier worden in nicheproducten voor de verf- en stucverwerkende professional; dat is ons doel. Door deze serieuze ambitie ligt de lat bij ons altijd hoog. Dat geldt voor onze service, onze adviezen en onze producten. Hierin staat het ontzorgen van de specialist centraal. Dit doen wij door:

  • levering binnen 24 uur
  • goede bereikbaarheid van onze customer service
  • snel en specialistisch advies
  • kwalitatief hoogwaardige producten

MISSIE

Onze missie is om een gezond familiebedrijf te zijn. Voor vandaag, maar zeker ook voor morgen. Dit doen we door mee te denken met onze klanten en partners om zo samen tot de beste oplossing te komen. Onze hoogwaardige producten, technische kennis en uitstekende service mogen hierin zeker niet ontbreken.

Makkelijk bestellen

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Cras vehicula fringilla nulla non fermentum.

Op de hoogte blijven?

Schrijf je dan in voor onze gratis nieuwsbrief. Alle actuele aanbiedingen, rechtstreeks in je mailbox!