Nylo

Of het nu gaat om duurzame bestendigheid, hygiëne of veiligheid onder alle omstandigheden bij vloer- of wandafwerking wil je de beste oplossing zonder concessies. Met een halve eeuw aan ervaring in coaten heeft Nylo een volwaardig productpakket ontwikkeld waarmee ze zowel binnen als buiten de beste oplossingen kunnen bieden. Van HACCP coatings, antislip of slijtvaste afwerking, hoog reinigbaar tot duurzaam esthetische afwerking

De NYLO producten zijn ware probleemoplossers voor afwerkingen die aan de hoogste eisen moeten voldoen. Niet voor niets kiezen de gezondheidsindustrie, overheden, zwembaden, voedingsindustrie en tal van andere bedrijven voor de unieke producten van NYLO.

In een omgeving waar met voedsel gewerkt wordt wil je geen concessies doen op het gebied van hygiëne en reinigbaarheid. Nylo heeft verschillende producten en systemen voor een duurzame naadloze afwerking (HACCP) met de hoogste eigenschappen op het gebied van hygiëne en reinigbaarheid voor de foodsector. Van wand afwerking tot antislipvloer. En anders dan andere chemische (nano) systemen oplosmiddelvrij.

Door de intensieve belasting van diverse zorgruimten is een onderhoudsvriendelijke coating met hoge belastbaarheid een must. Deze moet uiteraard voldoen aan de alle eisen op het gebied van hygiëne en over een uitstekende reinigbaarheid beschikken. Nylo brengt al deze vereisten samen in een hoogwaardige productlijn.

Voor je zwembad kies je natuurlijk niet voor één pot nat. Bezoekers moeten immers onbezorgd kunnen genieten van het bad en alle faciliteiten. Dat veiligheid en hygiëne daarbij essentieel zijn, staat als een paal boven water. Natuurlijk moet het er ook aantrekkelijk uitzien. En dat alles voor een zo lang mogelijke periode. Nylo snapt je wensen en behoeften als geen ander en staat voor je klaar.

De producten onder de merknaam Nylo zijn in de jaren 70 van de vorige eeuw ontstaan uit een steeds verder toenemende vraag vanuit de melkindustrie naar zeer sterke en goed reinigbare coatings.

Onder de vleugels van Nelf wordt het Nylo assortiment verder uitgebouwd en breed ingezet in onder andere de voedingsmiddelen industrie. Daarnaast worden de Nylo producten steeds vaker ingezet als probleemoplosser binnen de gezondheidsindustrie, natte ruimten zoals zwembaden, bij zwaar belaste antislip oplossingen en binnen industriële omgevingen waar een hoge mechanische sterkte of chemische belastbaarheid vereist is.

Vanaf 1 januari 2015 is Nylo een zelfstandig merk onder de paraplu van Nelf Lakfabrieken.

 

Makkelijk bestellen

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Cras vehicula fringilla nulla non fermentum.

Op de hoogte blijven?

Schrijf je dan in voor onze gratis nieuwsbrief. Alle actuele aanbiedingen, rechtstreeks in je mailbox!