Nelf

Nelf heeft voor elk probleem wel een oplossing en kan uitstekende kwaliteit leveren welke gelijk staan aan de grootste leveranciers van Nederland. Nelf is een gerenommeerde, Nederlandse verfproducent. Samen met het complete assortiment beschermings- en verfraaiingsproducten, maakt Nelf tot een aantrekkelijk partner voor professionals die actief zijn in de utiliteits-, woning- en industriebouw. Nelf coatings heeft met de Xtreme een uitstekende serie op de markt.

Neem bijvoorbeeld de Nelfalite Titan SB,

Duurzame hoogglanzende gesiliconiseerde alkyd aflak voor buiten. Voor het afwerken van voorbehandelde houten, metalen en kunststof delen in buitenomstandigheden waar hoge eisen aan worden gesteld aan glansbehoud en levensduur.

Nelfalite Titan SB is een moderne aflak, ontwikkeld volgens de nieuwste technieken op het gebied van
gesiliconiseerde alkydharsen met een ongeëvenaarde verwerking.

  • superieure verwerking
  • uitmuntende vloeiing
  • meesterlijke bolle glans
  • uitstekende dekking & hechting

Bekende A-merken van Nelf zijn Nylo wand- en vloeringscoatings Hydrant Jachtlakken en Zusex houtrotreparatiemiddelen. Stuk voor stuk producten met een vlotte verwerking, een optimale hechting en langdurige bescherming. Nelf,

  • kent de eisen van de professionele gebruiker als geen ander
  • is met Zusex marktleider in houtrotreparatieproducten
  • voldoet aan de strengste Europese milieu- en veiligheidseisen
  • ontwikkelt en produceert onder Nelf Marine paints speciale coatings en beschermingsmiddelen voor de nautische en industriële sector

Nelf is aangesloten bij de VVVF.

Info Nelf:

De filosofie van NelfKoopmans is zorg te dragen voor zowel de huidige als de komende generaties door zo duurzaam mogelijk te produceren. Om dit (wind)kracht bij te zetten, wekken we energie op met onze eigen windmolen. Die produceert ruim voldoende groene stroom voor alle productieprocessen en stoten dus geen CO2 uit. Van de energie die we overhouden maken vele gezinnen in de regio dankbaar gebruik.

In 1916 is NELF een van de eerste verffabrikanten in ons land die elektriciteit gebruikt om verf te produceren. Een procedé dat de verfindustrie voorgoed veranderde. Ook nu zoekt de R&D afdeling van NelfKoopmans naar innovaties die een wezenlijke meerwaarde bieden. Onze innovatiekracht richt zich vooral op het ontwikkelen van specialistische probleemoplossers, het optimaliseren van bestaande producten en verduurzaming.

Nelf groeide groeide uit tot een van de grotere verfmerken voor de professional. Het merk is actief in diverse Europese landen.

 

 

Makkelijk bestellen

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Cras vehicula fringilla nulla non fermentum.

Op de hoogte blijven?

Schrijf je dan in voor onze gratis nieuwsbrief. Alle actuele aanbiedingen, rechtstreeks in je mailbox!