Drywood - Teknos

Drywood verf is perfect in staat om hout duurzaam te beschermen. De houtcoatings van Teknos vallen op door het gemak waarmee de producten omgaan met vocht en temperatuurschommelingen. Dit maakt deze houtverf bij uitstek geschikt voor een nat klimaat als het onze.

Drywood Coatings produceert technisch en kwalitatief hoogwaardige verfsystemen voor hout, steen, beton, staal en kunststof. De watergedragen coatings van Drywood zijn waterbestendig. Ook biedt Drywood zowel decoratieve als industriële coatings aan.

Wij zijn een internationaal coatingbedrijf. Wij bieden een breed scala aan verven en coatings voor de productiesector, bouwprofessionals en consumenten.

Teknos streeft op elk mogelijke manier ernaar om de klanten te helpen bij het vinden van de ideale oplossing voor hun specifieke behoeften. Door gebruik van grondig onderzoek en terugkoppeling van verschillende marktsegmenten ontwikkelen zij ons productaanbod doorlopend om de hoogst mogelijke klantentevredenheid te verzekeren. Gecombineerd met de brede kennis en het feit dat ze decennialang sectorleidende kwaliteit leveren, vertrouwt Teknos in de capaciteit van onze productlijn om elke coatinguitdaging in elke specifieke situatie aan te kunnen.

Teknos heeft een sterke focus op milieu om te verzekeren dat er wordt voldaan aan de diverse behoeften van vandaag of dat deze zelfs worden overtroffen. Teknos werd in 1948 opgericht en is een van de grootste familiebedrijven in Finland. Het wordt geleid door algemeen directeur Paula Salastie die momenteel de derde generatie van de Kiikka-familie vertegenwoordigt.

Industriegedreven productkwaliteit, onbetwiste erfenis en toegewijde mensen helpen ons om onze resultaten te bereiken. In 2017 was de nettoverkoop van onze groep ongeveer 384 miljoen euro. De afgelopen jaren zijn wij snel gegroeid. Vandaag de dag met activiteiten in meer dan 20 landen in Europa, Azië en de VS hebben wij bijna 1.800 mensen wereldwijd in dienst en zijn wij een van de leidende leveranciers van industriële coatings met een sterke positie in detailhandel- en architectonische coatings.

Teknos wil de wereld langer laten meegaan door slimme, technisch geavanceerde verf- en coatingoplossingen te leveren die beschermen en langer laten meegaan. Wij werken altijd nauw samen met onze klanten.

overige info Teknos:

Innovatie staat centraal binnen Teknos. Het bedrijf is opgericht met het oog op innovatie en vanaf het allereerste begin staat het vinden van nieuwe oplossingen, technologieën en werkwijzen centraal in alles wat we doen.

Innovaties vormen ook de kern van onze strategie. Ons ambitieuze doel is dat we gezien willen worden als de meest innovatieve partner in de coatingindustrie. Innovatie heeft voor ons niet alleen betrekking op nieuwe producten, maar ook op nieuwe diensten, nieuwe zakelijke gebieden, nieuwe technologieën en nieuwe manieren van werken – alles wat onze klanten helpt om succesvol te zijn.

We zijn voortdurend op zoek naar oplossingen voor de steeds veranderende behoeften van klanten, partners en het milieu. Functionaliteit, duurzaamheid, veiligheid en gezondheid zijn kernpunten bij alles wat we doen en maken.

Makkelijk bestellen

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Cras vehicula fringilla nulla non fermentum.

Op de hoogte blijven?

Schrijf je dan in voor onze gratis nieuwsbrief. Alle actuele aanbiedingen, rechtstreeks in je mailbox!