Copperant

Copperant is de groenste verf. Het totaalpakket van verven wordt gemaakt van natuurlijke grondstoffen in plaats van fossiele grondstoffen en wordt geproduceerd met groene energie.

Door te kiezen voor Copperant draagt u direct bij aan de reductie van CO2 in onze atmosfeer en levert u een bijdrage aan het voorkomen van de klimaatverandering. Ze willen er voor zorgen dat objecten van consumenten duurzaam worden beschermd en dat tegelijkertijd hun global footprint wordt verkleind.

Naast dat Copperant ontwikkelaar is van kwalitatief hoogwaardige, industriële coatings en bouwverven is het ook een kwaliteitsmerk voor vak schilders die kleur willen bekennen en die bewust kiezen voor een duurzame aanpak. Ook voldoet Copperant aan strenge eisen op het gebied van milieu en kwaliteit.

Over Copperant:

Copperant wordt geproduceerd in Nederland. De kwalitatief hoogwaardige verf wordt c02-neutraal geproduceerd in de Copperant fabriek in Etten-Leur de draait op zelf opgewekte stroom door zonnepanelen.

Ook bij het verpakken dan de Copperant producten wordt er gekeken naar een zo klein mogelijke impact op het milieu. Er wordt alleen maar gebruik gemaakt van 100% recyclebare blikken en de wrappingfolie die gebruikt wordt voor het inpakken van de pallets waarop de verf wordt getransporteerd is voor 60% plantaardig en recyclebaar.

Baril Coatings heeft een missie. “We willen klanten helpen om hun objecten duurzaam te beschermen en tegelijkertijd hun global footprint te verkleinen. Onze ambitie is meer bereiken met minder.” Dit doet wij door verf leveren voor een brede toepassing en dat ook nog eens zo duurzaam mogelijk doen. De productie van Baril Coatings is verantwoord en emissiearm door de inzet van biobased grondstoffen, 100% duurzame energie (eigen zonnepanelen gecombineerd met windenergie) en door het beperken van afval door hergebruik en afvalscheiding. We dringen het gebruik van gevaarlijke stoffen terug, werken aan nog schonere fabrieken, veilige werkplekken en we rijden met elektrische en hybride auto’s.

Ook onze producten zijn duurzaam. Veel van onze producten zijn gemaakt van biobased en/of watergedragen grondstoffen en ze bieden een langdurige bescherming voor iedere gewenste ondergrond. Wij zijn ons bewust van onze verantwoordelijkheid als producent. Alles wat we erin stoppen, willen we er ook weer uithalen.

We investeren maximaal in nieuwe technieken om emissievrij te kunnen produceren. Eventuele emissie wordt middels ionisatie technologie geneutraliseerd. 0% uitstoot is onze ambitie. De verf wordt gemaakt van natuurlijke grondstoffen in plaats van fossiele grondstoffen en wordt geproduceerd met groene energie.

 

 

 

Makkelijk bestellen

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Cras vehicula fringilla nulla non fermentum.

Op de hoogte blijven?

Schrijf je dan in voor onze gratis nieuwsbrief. Alle actuele aanbiedingen, rechtstreeks in je mailbox!