Jotun

De specialiteiten liggen bij hoogwaardige decoratieve coatings voor duurzame en mooie afwerkingen, coatings voor corrosie- en vuilbescherming van metalen ondergronden en passieve brandbescherming van staal.

Bij Jotun worden eigendommen beschermd door middel van het bieden van oplossingen die uw bezit er niet alleen beter uit laten zien, maar ook een lange levensduur garandeert. De coating- en kleurenassortiment wordt geïnspireerd door technologie en wordt ontworpen om aan de meest recente industrie standaarden te voldoen met duurzaamheid bij de ontwikkeling in het achterhoofd. Jotun draagt al decennia bij aan het milieu door hoogwaardige producten en oplossingen aan te bieden.

De Demidekk gevelverf behoort tot de absolute wereldtop! Ook de Oxan Floor sealers mogen onder de beste van de wereld scharen. Van garagevloer tot hangar, Jotun heeft voor alles een oplossing.

Samen met Jotun is Norway Coatings in staat duurzame producten op de markt te brengen met behoud van kwaliteit. Jotun staat bijvoorbeeld al 40 jaar bekend om zijn houtbeschermingsproducten onder de naam DEMIDEKK.

Wist je dat,

  • Waar Jotun de pinguïn tot beeldmerk heeft gemaakt is het bij Norway
    Coatings de Noorse nationale vlag. De pinguïn symboliseert handhaving onder alle weersomstandigheden, net zoals de coatings van Jotun. De noorse vlag symboliseert de Scandinavische betrouwbaarheid en kwaliteit. Voor al uw vragen of een vrijblijvend verftechnisch advies kunt u altijd bij ons terecht via onderstaande contactgegevens.
  • Jotun produceert, verkoopt en distribueert binnen- en buitencoatings aan consumenten en professionals.
  • Jotun Marine Coatings is ’s werelds grootste leverancier van maritieme coatings aan reders en management bedrijven voor nieuwbouw, docking en seastock.
  • Jotun Protective Coatings beschermt bezittingen in sectoren zoals offshore, energie, infrastructuur en de koolwaterstof proces industrie.
  • Jotun Powder Coatings is een leidende leverancier van poedercoatings aan bedrijven in sectoren die gerelateerd zijn aan apparaten, meubilair, bouw onderdelen, pijpleidingen en algemene industrieën.
info Jotun:
Norway Coatings is in 2002 opgericht als zelfstandig distributeur van de Jotun decoratieve producten. Middels een exclusief distributeurschap worden de Jotun decoratieve producten in de Benelux en Noord Frankrijk via verschillende dealers op de markt gebracht. Dankzij haar unieke positie biedt Norway Coatings haar klanten de productinnovaties en continuïteit van de wereldspeler Jotun. Daarnaast treedt Norway Coatings op als dé betrouwbare partner die snel en flexibel inspeelt op al uw vragen en uitdagingen.

 

Makkelijk bestellen

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Cras vehicula fringilla nulla non fermentum.

Op de hoogte blijven?

Schrijf je dan in voor onze gratis nieuwsbrief. Alle actuele aanbiedingen, rechtstreeks in je mailbox!