Boonstoppel

Al meer dan 100 jaar staat de naam Boonstoppel Verf synoniem voor kwalitatief hoogwaardig schilderwerk. Boonstoppel Verf is geworteld in een traditie van kleurselectie en bescherming. Boonstoppel Verf is een merk met emotie, door haar meerwaarde ten aanzien van superieure kwaliteit, monumentale, authentieke kleuren én jarenlange bewezen kwaliteit.
Door hieraan al meer dan een eeuw trouw te blijven heeft het merk een unieke positie verworven in de professionele schildermarkt.

Boonstoppel is er voor al uw ondergronden. Van binnen tot buiten en van houten ondergronden tot minerale-, metalen- en kunststof ondergronden.

Als geen ander merk staat Boonstoppel Verf bekend om haar gedegen kennis bij het onderhoud van het nationale erfgoed, en haar passie voor het ambacht. Tegelijk vertrouwt zij op de modernste technieken en bestaat het assortiment uit verfproducten van de hoogste kwaliteit. Boonstoppel biedt een compleet en compact assortiment bouwverven voor duurzame oplossingen geschikt voor hout, minerale en metalen en kunststof ondergronden.

Hieronder een 3-tal bestaande Boonstoppel producten/systemen die bewezen duurzaam zijn. Met als gevolg een langere onderhoudscyclus en dus minder verf en lagere onderhoudskosten.

Het Garantie Exqua d’Or systeem, een kwalitatief zeer hoogwaardig systeem bestaande uit een grondverf en een aflak: de Garantie Exqua d’Or Grondverf en de Garantie Exqua d’Or Hoogglans. Een systeem dat garant staat voor zeer hoog glansbehoud en technische duurzaamheid.

De Garantietex SL Gevelverf, een hoogwaardige muurverf voor buiten op basis van siliconenhars-emulsie. Het product is zeer buiten duurzaam, waterdampdoorlatend en scheur- overbruggend. Afhankelijk van de ondergrond als systeem toe te passen in combinatie met de Garantie SL Gevelverf Voorstrijk. Hierdoor is een optimale hechting gewaarborgd voor een langdurige bescherming.

De Garantie Silicaat; een hoogwaardige muurverf op basis van kaliwaterglas voor voornamelijk buitentoepassingen op minerale ondergronden en minerale (silicaat) verven. Het product heeft een uitstekende buitenduurzaamheid en een hoge waterdampdoorlaatbaarheid. Het kent geen filmvorming maar reageert chemisch met de minerale ondergrond waardoor het natuurlijke karakter van het pand volledig tot zijn recht komt. Afhankelijk van de ondergrond als systeem in te zetten in combinatie met de Garantie Silicaat Voorstrijk.

over Boonstoppel:

Boonstoppel Verf is een merk met emotie, door haar meerwaarden ten aanzien van superieure kwaliteit, monumentale, authentieke kleuren én jarenlange bewezen kwaliteit. Door hieraan al meer dan een eeuw trouw te blijven heeft Boonstoppel Verf een unieke positie verworven in de professionele schildermarkt

 

Makkelijk bestellen

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Cras vehicula fringilla nulla non fermentum.

Op de hoogte blijven?

Schrijf je dan in voor onze gratis nieuwsbrief. Alle actuele aanbiedingen, rechtstreeks in je mailbox!