Over Delta Paints

Persoonlijk & Concurrerend

Delta Paints is een verfgroothandel gevestigd aan de Dirk Dronkersweg in Goes. Wij bieden naast professionele verf ook aanverwante verf artikelen aan voor de professionele schilder. Door de merkkeuze is Delta Paints een concurrerende partij binnen de Zeeuwse markt. Wij vinden het belangrijk om goed contact te hebben met onze klanten. Daarom richten wij ons als bedrijf op persoonlijkheid, waardoor onze eigen persoonlijke service goed uit de verf komt.

Delta Paints kenmerkt zich door:

  • Een eigen snelle bezorg service
  • Persoonlijk advies
  • Verfadvies op maat
  • Totaal assortiment voor de schilder
  • Concurrerend bedrijf

 

Historie van Delta Paints

Delta Paints is opgericht in mei in het jaar 2013 als verfgroothandel. Als nieuwkomer op de Zeeuwse markt heeft Delta Paints zoals iedere verf groothandel te maken gehad met concurrentie, maar door ons te onderscheiden hebben we onze plek op de markt kunnen bemachtigen. Delta Paints heeft vanaf 2013 al een geliefde service opgebouwd waar de klanten tot heden nog steeds van kunnen genieten. Door de jaren heen zijn er ook merken/leveranciers gekomen en gegaan, met een mooi en ruim assortiment als resultaat. Delta Paints groeit elk jaar stuk voor stuk door haar naar de wensen van de klanten te luisteren en met de beweging van de markt mee te gaan.

Missie/visie

Missie: Delta Paints is er voor haar klanten door kwalitatieve en professionele verf en aanverwanten artikelen aan te bieden die een gewenst resultaat voor de klant zullen opleveren.

Visie: Wij van Delta Paints willen in de toekomst een groter bereik creëren door uitbreiding met een andere locatie als tweede verkooppunt of door onze logistiek uit te breiden. Ook kijkend naar duurzaamheid willen wij ons steentje bijdragen door groenere producten aan te bieden.

Makkelijk bestellen

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Cras vehicula fringilla nulla non fermentum.

Op de hoogte blijven?

Schrijf je dan in voor onze gratis nieuwsbrief. Alle actuele aanbiedingen, rechtstreeks in je mailbox!