Disclaimer

De door Delta Paints verstrekte informatie is ontleend uit bronnen die betrouwbaar worden geacht. Voor de juistheid en volledigheid van deze informatie kan echter niet worden ingestaan. Op alle teksten, logo’s, afbeeldingen en ander materiaal dat gepubliceerd wordt op deze website ligt het copyright bij Delta Paints. Indien dit niet het geval is, wordt dit vermeld. Alle rechten voorbehouden.

Het overnemen van code of gedeeltes ervan, afbeeldingen, teksten en scripts van deltapaints.nl is uitsluitend toegestaan met toestemming van de rechthebbende en onder vermelding van naam en link. Aanvragen kunnen worden gedaan via info@deltapaints.nl.

Aansprakelijkheid

Aan de informatie die op deze website wordt verstrekt, kunnen geen rechten worden ontleend. Delta Paints aanvaardt dan ook geen aansprakelijkheid.

Alle informatie, tekst, codes, afbeeldingen en ander materiaal op deze website zijn met de grootste zorg samengesteld. Delta Paints kan echter de correctheid ervan niet garanderen en kan dus niet aansprakelijk worden gesteld voor eventuele ontstane schade.

Type- en spelfouten voorbehouden.

Makkelijk bestellen

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Cras vehicula fringilla nulla non fermentum.

Op de hoogte blijven?

Schrijf je dan in voor onze gratis nieuwsbrief. Alle actuele aanbiedingen, rechtstreeks in je mailbox!