Glidden

Glidden biedt een compleet assortiment aan van primers, lakken en muurverven voor binnen en buiten. De producten en systemen van Glidden zijn van topkwaliteit en worden gekenmerkt door een gemakkelijke verwerking en een goede dekking en droging. Met Glidden kan elke verfklus gemakkelijk geklaard worden.

Muurverven 
Het assortiment muurverven van Glidden bestaan uit primers en muurverven voor binnen toepassing. Zo zijn Glidden Tex Matt en Glidden Tex Satin hoogwaardige, schrobbare muurverven met een zeer goede dekking. Bovendien worden alle muurverven van Glidden gekenmerkt door een goede dekking en een soepele verwerking.

Lakverven
De Glidden Alkyd Finish lakken zijn vier seizoenen lakverven die worden gekenmerkt door een optimale droging en een goed glansbehoud. Bovendien is deze lak verkrijgbaar in zowel hoogglans als zijdeglans. Voor een strak eindresultaat binnen kies je voor Glidden Aqua Finish Satin of Glidden Aqua Spray Finish Satin. Voor elke schildersklus heeft Glidden ook een passende primer. Daarmee behaal je een optimaal eindresultaat.

Neem bijvoorbeeld de Glidden Tex Matt. Dit is een hoogwaardige, schrobbare, matte muurverf op basis van acrylaatdispersie voor binnen. Zeer geschikt om aan te brengen over geprecoate scan.Soepele verwerking en zeer goed dekkend. Glidden Tex Matt is toepasbaar op voldoende droog schuurwerk, beton, pleisterwerk, enz.

Het verfmerk Glidden werd in 1875 in Amerika opgericht door Francis Harrington Glidden. Als kleine producent van vernissen begonnen, groeide Glidden in de loop der jaren door overnames en innovaties uit tot een van de grotere en toonaangevende verfmerken van Amerika. Met een uitgebreid assortiment verfproducten voor zowel de professionele schilder als de klusser is Glidden in de USA verkrijgbaar in maar liefst 4000 verkooppunten. Sinds november 2015 is Glidden ook verkrijgbaar in Nederland.

Info Glidden:

Glidden is sinds 1985 het merk voor de zelfstandige vakman. Als onderdeel van PPG (o.a. Sigma Coatings en Boonstoppel) kennen we de schilderswereld door en door. We weten wat er gevraagd wordt en bieden een assortiment en ondersteuning dat daarop aansluit.

PPG Industries is wereldwijd marktleider op het gebied van hoogwaardige verven en coatings. Daarnaast is PPG Industries een toonaangevende producent van chemicaliën, glasproducten, glasvezel en optische producten.

De Glidden Lak, Glidden Grondverf en de Glidden primer zijn zeer goed dekkend en beschermen verschillende soorten ondergronden. Hierdoor kunt u bij het ruime assortiment van Glidden terecht voor een goede lak voor over schuurwerk, beton- en pleisterwerk

 

Makkelijk bestellen

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Cras vehicula fringilla nulla non fermentum.

Op de hoogte blijven?

Schrijf je dan in voor onze gratis nieuwsbrief. Alle actuele aanbiedingen, rechtstreeks in je mailbox!