Alle werkkleding

Redbrick

De sportieve veiligheidsschoenen worden gemaakt op basis van de nieuwste technologieën en met de nieuwste materialen. Zo blijft Redbrick innoveren om elke schoengeneratie beter, veiliger en mooier te maken. Redbrick werkt met diverse gekwalificeerde leveranciers die samen een optimale combinatie weten te vormen tussen draagcomfort, veiligheid, duurzaamheid en een moderne, sportieve uitstraling.

Veiligheidsnormen en keurmerken

Alle schoenen van Redbrick voldoen aan de basiseigenschappen voor veiligheid (SB). Zo is iedere schoen voorzien van een stalen neus, zodat uw voeten beschermd zijn tegen vallen voorwerpen. Ook zijn alle Redbrick schoenen getest door Europese keuringsinstituten om zo het CE-keurmerk te verkrijgen. Het CE-keurmerk mag alleen worden gevoerd nadat er certificatie vanuit Europese erkende testinstituten heeft plaatsgevonden. Schoenen die zijn voorzien van het CE-keurmerk hebben diverse kenmerken die de veiligheid van de gebruiker verbeteren.

Super anti slip zool voor meer stabiliteit op alle ondergronden, extra versteviging bij de hiel voor een betere ondersteuning, Kevlar tussenzool, Duurzame veiligheidssneakers
Alleen de beste materialen worden gebruikt voor Redbrick safety sneakers, waardoor de schoen een hoge duurzaamheid heeft. De schoenen zijn slijtvast, stevig en gaan daardoor extra lang mee. De veiligheidssneakers zijn populair bij freerunners, maar ook voor iedereen die een sportieve, stevige en veilige sneaker wil dragen in het dagelijks leven.

Makkelijk bestellen

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Cras vehicula fringilla nulla non fermentum.

Op de hoogte blijven?

Schrijf je dan in voor onze gratis nieuwsbrief. Alle actuele aanbiedingen, rechtstreeks in je mailbox!