Alle werkkleding

Quick

De veiligheidssneakers zijn verkrijgbaar in diverse veiligheidsnormen en voor diverse sectoren. Van werkschoenen voor in de bouw en logistiek tot aan automotive en installatietechniek. De veiligheidsschoenen van Quick zijn voorzien van een kevlar tussenzool, zodat de schoen relatief licht is en gemakkelijk loopt.

Met de Quick werkschoen er modieus bij lopen

De werkschoenen van Quick zijn sportief en hip. Deze fashion veiligheidssneakers zijn ontworpen in de kenmerkende sportieve Quick stijl. Daarnaast zijn de veiligheidsschoenen voorzien van alle basiseigenschappen waar een veiligheidsschoen aan dient te voldoen. Hierdoor zijn de Quick werkschoenen ideaal voor iedereen die ook graag buiten het werk een veilige werkschoen draagt. Met de fashion veiligheidssneaker van Quick staat u er altijd goed op.

Veiligheid schoen van hoge kwaliteit

Kwaliteit van de werkschoenen staat bij Quick hoog in het vaandel. Met de nieuwste materialen en technologieën blijft Quick continu in beweging om de kwaliteit van de schoenen te blijven verbeteren. De veiligheidssneakers van Quick zijn gemaakt van hoogwaardig leder en PU/TPU loopzool. Door kwalitatieve materialen te gebruiken neemt de duurzaamheid toe. Quick staat sterk in het ontwikkelen van slijtvaste, stevige veiligheidsschoenen.

Makkelijk bestellen

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Cras vehicula fringilla nulla non fermentum.

Op de hoogte blijven?

Schrijf je dan in voor onze gratis nieuwsbrief. Alle actuele aanbiedingen, rechtstreeks in je mailbox!