ANZA

ANZA Kwasten

De kwasten van ANZA zijn speciaal ontworpen voor de professionele schilder. Ze hebben een zeer grote verfopname en geven een streeploos en gelijkmatig resultaat.

ANZA kwasten onderscheiden zich ook door een volgegoten bus waardoor vezelverlies voorkomen wordt, een betere balans ontstaat en vloeistoffen niet in de kop kunnen gaan zitten en er dus tijdens het schilderen niet weer uit kunnen lopen.

De ANZA kwasten hebben alle authentieke elementen die een professionele kwast in de Benelux moet hebben.  Ze hebben een roestvrij stalen bus, touwwoeling en beuken houten steel.

ANZA Muurverfrollen

Werk snel en efficiënt met de rollen van ANZA. Ze hebben een zeer grote verfopname en geven een prima dekking. Door hun hoge capaciteit zijn er tijdens het schilderen minder dips nodig waardoor je sneller klaar bent.

De ANZA rollen hebben een super kwaliteit vacht waardoor ze niet pluizen en minimaal spatten. De snelheid en eindresultaat laat iedereen versteld staan. Al de ANZA rollen zijn uitgerust met een uniek draaimechanisme. De rol draait nooit op de metalen stang van de beugel maar steeds op plastiek waardoor je met de rollen van ANZA nooit last hebt van zwarte uitloop. Met deze techniek is ANZA uniek!

Makkelijk bestellen

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Cras vehicula fringilla nulla non fermentum.

Op de hoogte blijven?

Schrijf je dan in voor onze gratis nieuwsbrief. Alle actuele aanbiedingen, rechtstreeks in je mailbox!