Werkkleding

 

Blåkläder

Blåkläder's motivatie is de uitdaging van het ontwikkelen van producten, wat het dagelijkse leven veiliger, makkelijker en comfortabeler maakt. Goed gekleed, veilig en netjes, binnen en buiten. De kleding van Blåkläder houdt van smerige werkplaatsen, stof en vuiligheid.300_blaklader.jpg

Quick

Nu is er een Nederlandse fabrikant erin geslaagd een lijn werkschoenen, veiligheidsschoenen te ontwikkelen die niet meer van casual sneakers zijn te onderscheiden. Dit geldt voor de uitstraling, maar ook voor het comfort van de nieuwe Quick werkschoenen, veiligheidsschoenen. Verkrijgbaar in diverse maten en modellen. 

 

300_untitled2.jpg

Redbrick

Safety first, fashion first. Dat is Redbrick. Een veelzijdige collectie safety sneakers en safety classics, die inmiddels de hele Europese markt voor veiligheidsschoenen hebben veroverd. Onverwoestbaar, comfortabel, sportief én trendy. Ideaal voor op het werk én thuis.


300_redbrick.jpg

Dassy 

Kwaliteit, functionaliteit en duurzaamheid zijn de drie kernbegrippen van Dassy werkkleding. Het assortiment van Dassy is volledig ontworpen en getest door professionals uit de bouw/ en schilders branche.

150_logo_-_dassy_-_pos_-_1_rgb_digitaal.jpg
realisatie: tidi.nl