Olfa

De praktische en veilige draagbare snijgereedschappen van het merk OLFA zijn gemaakt met materialen van topkwaliteit, gesmeed met technologieën die voortkomen uit het traditionele maken van zwaard, geslepen met technologieën die het blad leven geven, en uiteindelijk afgewerkt met het vakmanschap dat dit alles samenbrengt. De houders en handvatten waarmee gebruikers de volledige snijprestaties van deze hoogwaardige messen kunnen behalen, zijn ontworpen, ontwikkeld en vervaardigd in Japan en onderworpen aan strenge kwaliteitscontroles gedurende het hele proces.

OLFA is trots op de niet-aflatende kwaliteit die in elk product zit. OLFA, de uitvinder van de SNAP-OFF BLAD CUTTER Tools die de manier waarop mensen materialen snijden, verbeteren De afbreekmes is ontworpen als een economisch, veilig en efficiënt snijmes dat gebruikers altijd een scherpe mesrand geeft om mee te werken door ze van de oude mesrand te laten afbreken. .

Sinds Yoshio Okada, de oprichter van OLFA CORPORATION, in 1956 ‘s werelds eerste afbreekmes heeft uitgevonden, heeft OLFA zich toegelegd op het ontwikkelen van praktische en veilige draagbare snijgereedschappen.

Makkelijk bestellen

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Cras vehicula fringilla nulla non fermentum.

Op de hoogte blijven?

Schrijf je dan in voor onze gratis nieuwsbrief. Alle actuele aanbiedingen, rechtstreeks in je mailbox!