Nieuw Fein Multitool

Nieuw bij verfgroothandel Delta Paints Goes,

Het merk Fein Multitool. Lees hieronder verder om kennis te maken met dit mooie merk:

Houtbewerking,  Voor welke uitdaging u ook bij de houtbewerking wordt gezet, met de accu-MULTIMASTER 700 en de bijpassende accessoires kunt u elke klus aan: van het gelijk met het oppervlak zagen en invallend zagen tot en met het slijpen op krappe plaatsen

Vensterbouw, Of u nu oude vensters wilt vervangen, herstellen of demonteren – met de accu MULTIMASTER 700 en de uitgebreide accessoires werkt u eenvoudiger, sneller en efficiënter.

Sanitair, Tegels uitsnijden, lijm glad strijken, voegen verwijderen – de specialist voor sanitaire voorzieningen of tegelzetter staat elke dag weer voor nieuwe uitdagingen. De accu-MULTIMASTER 700 met speciale accessoires vergemakkelijkt de werkzaamheden aanzienlijk. Doorslijpen en slijpen met beduidend minder stofontwikkeling en zonder beschadiging tot in het kleinste hoekje.

Vloerleggen, Oud tapijt verwijderen, parket leggen, deurkozijnen inkorten, plinten aanpassen of houten trappen slijpen: met de accu-MULTIMASTER 500 en de juiste accessoires heeft u voor elke klus de juiste oplossing

Onderhoud van boten, Teak dekken renoveren, oppervlakken polijsten of met glasvezel versterkt laminaat zagen: voor welke uitdaging u zich bij het onderhoud van uw boot ook gesteld ziet, met de accu-MULTIMASTER 500 en de bijpassende accessoires bereikt u sneller en eenvoudiger perfecte resultaten.

Alle FEIN elektrische gereedschappen zijn ontworpen voor gebruik in de metaalsector. Dankzij een perfect samenspel van hoogwaardige componenten onder-scheiden ze zich als doordachte totale constructies die duurzaamheid en robuustheid garanderen. Op het hoofdkantoor in Schwäbisch Gmünd-Bargau ontwikkelen en produceren specialisten van FEIN de elektrische gereedschappen zelf. „Made in Germany” voor FEIN.

Eenvoudig zagen in verschillende materialen zoals hout, kunststof etc. met de Fein supercut.

Met deze multitool machine ben je verzekerd van een veelzijdige machine met hoge kwaliteit en stabiliteit. Dit komt mede door het gebruik van kogel- en naaldlagers en het motor- en drijfwerk welke geschikt is voor hoge belasting en continugebruik. Plaats het juiste zaagblad en het zagen van exacte snedes kan beginnen!

  • Wordt in kunststof koffer, systainer Sys 1, geleverd
  • Machine is ook te gebruiken als deltaschuurmachine
  • Sterke oscillatiebeweging voor een maximale bewerkingssnelheid
  • Heeft een comfortabel QuickIn snelspansysteem
  • Voorzien van een starlockmax-gereedschapshouder met uitstekende draaimomentoverbrenging

 

FEIN elektrische gereedschappen ( Fein Multitool) worden aan zware tests in de praktijk onderworpen voordat ze op de markt komen. Van deze hoge technologische stand van ons gereedschap profiteren u en nog vele anderen die in vele verschillende branches werkzaam zijn. Hierop zijn wij niet alleen trots, maar wij zijn er ook zeker van dat gebruikers met onze producten over betrouwbare elektrische gereedschappen beschikken, die u vele jaren zullen vergezellen.

 

Makkelijk bestellen

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Cras vehicula fringilla nulla non fermentum.

Op de hoogte blijven?

Schrijf je dan in voor onze gratis nieuwsbrief. Alle actuele aanbiedingen, rechtstreeks in je mailbox!