Nieuw! Nelf Spray Satin

Nieuw in het assortiment van Delta Paints, de Nelf Nelfalite Xcellent Resist Spray Satin. De Spray Satin is een verspuitbare niet vergelende,  watergedragen aflak. De spuit lak heeft een huidvetresistente werking, waardoor hij bestendig is tegen vingerafdrukken en andere huidvetten. Bovendien is de Xcellent Resist Satin SPRAY krasvast, wat hem breed inzetbaar maakt voor iedere binnenklus.

De Nelf Nelfalite Resist Satin SPRAY is te verkrijgen in 1 liter en 2.5 liter verpakkingen en is in iedere kleur uit het CI mengsysteem te verkrijgen, zowel lichte als donkere kleuren.

Als ideale afwerklaag op de Nelf Nelfapré Xcellent Unigrond is de Resist Satin SPRAY breed inzetbaar als aflak voor binnen. De spuitlak heeft vrijwel geen tot geen oplosmiddelen, wat zorgt voor een minimale geur en de geur die er is, is niet schadelijk voor je!
Waar je vaak hoort dat witte en lichte kleuren binnen vaak vergelen bij weinig licht is dat met de Nelfalite Xcellent Resist Satin SPRAY niet het geval. Omdat de Nelf Nelfalite Xcellent Resist Satin SPRAY zowel krasvast als huidvetresistent is, maakt dit hem een ideaal product voor bijvoorbeeld een trap, een deur of kast.

Nieuwsbrief

Makkelijk bestellen

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Cras vehicula fringilla nulla non fermentum.

Op de hoogte blijven?

Schrijf je dan in voor onze gratis nieuwsbrief. Alle actuele aanbiedingen, rechtstreeks in je mailbox!