Nieuw! Nelf Spray Satin

Nieuw in het assortiment van Delta Paints, de Nelf Nelfalite Xcellent Resist Spray Satin. De Spray Satin is een verspuitbare niet vergelende,  watergedragen aflak. De spuit lak heeft een huidvetresistente werking, waardoor hij bestendig is tegen vingerafdrukken en andere huidvetten. Bovendien is de Xcellent Resist Satin SPRAY krasvast, wat hem breed inzetbaar maakt voor iedere binnenklus.

De Nelf Nelfalite Resist Satin SPRAY is te verkrijgen in 1 liter en 2.5 liter verpakkingen en is in iedere kleur uit het CI mengsysteem te verkrijgen, zowel lichte als donkere kleuren.

Als ideale afwerklaag op de Nelf Nelfapré Xcellent Unigrond is de Resist Satin SPRAY breed inzetbaar als aflak voor binnen. De spuitlak heeft vrijwel geen tot geen oplosmiddelen, wat zorgt voor een minimale geur en de geur die er is, is niet schadelijk voor je!
Waar je vaak hoort dat witte en lichte kleuren binnen vaak vergelen bij weinig licht is dat met de Nelfalite Xcellent Resist Satin SPRAY niet het geval. Omdat de Nelf Nelfalite Xcellent Resist Satin SPRAY zowel krasvast als huidvetresistent is, maakt dit hem een ideaal product voor bijvoorbeeld een trap, een deur of kast.

Nelf Watergedragen zijdeglans verf voor binnen gebruik

Nelfalite Xcellent Satin kan worden ingezet op voorbehandeld nieuw hout maar is ook uitstekend toepasbaar op bestaande oude verflagen waarbij er geen verschil bestaat tussen traditionele alkyd ondergronden als moderne acrylaatdispersie afwerkingen. Ook op voorbehandeld kunststof en metaal is de Nelfalite Xcellent Satin een perfecte afwerking voor binnen.

 

Het (door NelfKoopmans aanbevolen) systeem voor de Nelf Nelfalite Xcellent Resist Satin SPRAY is om te primeren/gronden met de Nelf Nelfapré Xcellent Unigrond en vervolgens twee lagen met de Xcellent Resist Satin SPRAY. Dit zorgt voor een stevigere afwerklaag.

Verwijder eerst eventuele ondeugdelijke verflagen en schuur de ondergrond goed op. Reinig en ontvet daarna de ondergrond en breng één laag Nelf Nelfapré Xcellent Unigrond op. Schuur deze vervolgens fijn op (korrel 320) en breng de eerste laag Nelf Xcellent Resist Satin SPRAY op. Schuur deze wederom fijn op (Korrel 320) en werk hem af met een tweede laag Nelf Xcellent Resist Satin SPRAY.

Verpakkingen en kleuren in de Nelf Nelfalite Xcellent Resist Satin SPRAY

De Nelf Nelfalite Resist Satin SPRAY is te verkrijgen in 1 liter en 2.5 liter verpakkingen en is in iedere kleur uit het CI mengsysteem te verkrijgen, zowel lichte als donkere kleuren.

[wpforms id=”281″ title=”true” description=”true”]

Makkelijk bestellen

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Cras vehicula fringilla nulla non fermentum.

Op de hoogte blijven?

Schrijf je dan in voor onze gratis nieuwsbrief. Alle actuele aanbiedingen, rechtstreeks in je mailbox!