• Dirk Dronkersweg 17
    4462 GA Goes
  • Postbus 198
    4460 AD Goes
  • T 0113 219 649
  • F 0113 220 091
Privacy verklaring

 

Rupes: Het nieuwe schuren

Schuren is niet bij iedereen de meest geliefde klus. Maar we weten allemaal hoe noodzakelijk het is voor perfect en duurzaam schilderwerk! Versoepel deze klus, met de schuurproducten van Rupes.

Dankzij zijn innoverende technieken en vernuftige oplossingen kunnen zij dit met recht ‘het nieuwe schuren’ noemen.

Stiller, sneller en fijner schuren
De uitgebalanceerde techniek van Rupes schuurmachines zorgt voor optimale koeling en maakt het schuren een stuk geruislozer dan met reguliere schuurapparaten. Bovendien zijn de machines gemiddeld 10% lichter en zijn zij allemaal voorzien van een langer snoer. Dit alles zorgt voor meer comfort tijdens het schuren met als resultaat een sneller en soepeler schuurproces.

Het Rupes Ventury filter
Alle nieuwe Rupes schuurmachines worden geleverd met het innovatieve Ventury filter. De ingebouwde ventilator en dit filter zorgen ervoor dat u vrijwel fijnstofvrij kunt schuren. Dat geeft niet alleen minder rommel, het werkt ook nog eens efficiënter, doordat u niet steeds het oppervlak stofvrij hoeft te maken voordat u weer verder kunt schuren.

Benieuwd geworden naar alle voordelen van schuren met Rupes? Bekijk onderstaande video of kom naar onze vestiging in Goes.

300_rupes_youtube.png

realisatie: tidi.nl