Bouwverven

 

Global Paints

Global heeft een compleet scala aan lakken en muurverven ontwikkelt voor de professionle markt. Voor zowel de bouw en timmerindustrie, als standbouw en metaalindustrie. De producten van Global bevatten tevens een geringe hoeveelheid oplosmiddelen.

300_global.png

Boonstoppel 

Boonstoppel Verf is een merk met emotie, door haar meerwaarden ten aanzien van superieure kwaliteit, monumentale, authentieke kleuren én jarenlange bewezen kwaliteit.
Door hieraan al meer dan een eeuw trouw te blijven heeft Boonstoppel Verf een unieke positie verworven in de professionele schildermarkt.


200_boon.png

Jotun

Jotun kan opgesplitst worden in drie categorieën: houtbescherming, vloercoatings en wand- en vloerverf. De Demidekk gevelverf behoort tot de absolute wereldtop! Ook de Oxan Floor sealers mogen onder de beste van de wereld scharen. Van garagevloer tot hangar, Jotun heeft voor alles een oplossing.

 

 

300_jotun.jpg

Glidden

Glidden biedt een compleet assortiment van primers, lakken en muurverven voor binnen – en buitenpassing. De producten en systemen van Glidden zijn van topkwaliteit en worden gekenmerkt door een gemakkelijke verwerking en een goede dekking en droging. Met Glidden kan elke verfklus gemakkelijk geklaard worden.


200_glidden.png

Coatright

De nieuwe generatie watergedragen coatingssystemen. De Coatright producten zijn specifiek ontwikkeld voor omstandigheden waar de industriële schilder niet uit de voeten kan met spuitapplicatie. Het zijn specialistische producten die bijvoorbeeld geschikt zijn voor een hoge mechanische en chemische belasting.

 

300_coatright_logo.png 

Vista

Vistapaint is leverancier van een breed scala aan coatings voor bijv.; bedrijfsvloeren, belijningscoating voor garages, het behandelen van zwembaden, het coaten van daken, het behandelen van stalen constructies, het schilderen van een badkamer of douche. Daarnaast behoren de parket-, en meubelbeschermingslakken ook tot het Vista assortiment. Onder de merknaam Südwest vallen hoogwaardige primers.


300_vista_b_v.png 

Restol

De houtolie van Restol zorgt voor ideale bescherming voor buitenhout (tuinhuizen, blokhutten, schuttingen, meubilair, speeltoestellen ed.). Restol houtolie is verkrijgbaar in diverse kleuren en geschikt voor onbehandeld hout, geïmpregneerd hout en hardhout.

300_restol.jpg 

realisatie: tidi.nl